Mail: info@tokobagoes.nl / Tel.: 0314-360984

Buffetten en cateringservice

Buffetten bij Bagoes

Bent u een liefhebber van de èchte Indonesische keuken of bent u een keer toe aan iets anders of bent u nieuwsgierig naar de authentieke Indonesische smaak of wilt u gewoon lekker van ons buffet genieten dan kan dat iedere laatste zondag van de maand voor €21,95 per persoon!

Het buffet is een mix van onze vaste gerechten en gerechten die niet op de kaart staan van Bagoes, zo houden we het buffet exclusief en spannend.

In ons buffet vindt u pittige, milde of niet scherpe gerechten en kan zowel een vlees eter als een vegetariër van ons buffet genieten. Ook wanneer u een lactose of glutenallergie heeft kunt u van ons buffet genieten!!

Het buffet is geopend vanaf 17.00 uur. Reserveren gewenst.

Tel: 0314-360984
Mail: info@tokobagoes.nl

Cateringservice

Toko Bagoes kan ook een Indonesische buffet verzorgen vanaf 12 personen bij u thuis of op het werk of een andere door u aangegeven locatie. Er is een keuze uit 4 verschillende buffetten.

Catering Bagoes (PDF) Catering Kecil (PDF) Catering Lengkap (PDF) Catering Mudah (PDF)
Iets te vieren?

Ook voor verjaardagen en recepties (maximaal 35 personen) kunt u bij ons in het restaurant terecht! All inclusief mogelijk. Loop gerust bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Verjaardagen en Partijen (PDF)