Mail: info@tokobagoes.nl / Tel.: 0314-360984

Over ons

Over Toko Bagoes

Sinds Oktober 2004 runnen Engelien en Herbert Becking Toko Bagoes op de Veentjes 7 in Doetinchem, inmiddels een begrip in Doetinchem en ver daar buiten.

Toko Bagoes bestaat ui t een deel winkel waar u terecht kunt voor de rijsttafelbenodigdheden, een afhaalcounter en restaurantgedeelte. Deze kan tevens worden gereserveerd voor een verjaardag of receptie compleet met een Indonesisch buffet. Van februari t/m oktober staat er een sfeervol buitenterras, waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd, hapje en/of drankje.

De gerechten en “koekjes” van Bagoes zijn authentiek, de echte Indonesische smaak en dat is onze kracht. De bumbu`s (kruidenmixen) voor ons eten maken we zelf van verse ingrediënten, dit proef je en wordt dan ook enorm gewaardeerd door onze klanten.

Van alle complimenten zijn die van de Indonesische klanten het mooist:

Wanneer ik het proef en ik sluit mijn ogen ben ik weer thuis

de mensen uit de Achterhoek boffen maar, in Den Haag barst het van de toko`s en eethuisjes maar zoals hier krijg je het nergens!”.

Dat doet ons goed en zorgt ervoor dat we scherp blijven”. Ons eten is ook geschikt voor mensen met een gluten en /of lactose allergie.

Toko Bagoes is ook elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00 tot 21.00.

Kortom kom gauw eens langs bij Toko Bagoes.

Sampai jumpa!