Mail: info@tokobagoes.nl / Tel.: 0314-360984

Over ons

Over Toko Bagoes

Sinds Oktober 2004 runnen Engelien en Herbert Becking Toko Bagoes op de Veentjes 7 in Doetinchem, inmiddels een begrip in Doetinchem en ver daar buiten.

Toko Bagoes beslaat deels een klein winkeltje waar u terecht kunt voor uw rijsttafelbenodigdheden, een afhaalcounter waar u  ons vers bereide gerechten kunt bestellen en/of afhalen èn een mooi sfeervol restaurant. Het restaurant ademt de Indonesische sfeer uit, de geuren en de smaak van het eten maakt dat u het eten “beleeft”, u zult zich echt SENANG voelen bij ons. Ons restaurant kan tevens worden gereserveerd voor een verjaardag of receptie compleet met een Indonesisch buffet.

De gerechten en “koekjes” van Bagoes zijn authentiek, de echte Indonesische smaak en dat is onze kracht. De bumbu`s (kruidenmixen) voor het bereiden van onze gerechten maken wij zelf van verse ingrediënten en wordt enorm gewaardeerd door onze klanten en gasten. Een paar voorbeelden van de vele complimenten en reacties:

Wanneer ik het proef en ik sluit mijn ogen ben ik weer thuis

de mensen uit de Achterhoek boffen maar, in Den Haag barst het van de toko`s en eethuisjes maar zoals hier krijg je het nergens!”.

Dat doet ons goed en zorgt ervoor dat we scherp blijven”.

Ons eten is ook geschikt voor mensen met een vetsin, gluten en /of lactose allergie.

Toko Bagoes is ook elke laatste zondag van de maand geopend van 15.00 tot 21.00. Dan kunt u genieten van ons Indonesisch buffet, reserveren hiervoor is gewenst.

Kortom kom gauw eens langs bij Toko Bagoes.

Sampai jumpa! Tot ziens!